مطالب روز
1-ایدههای خود را یادداشت کنید تا در فرصت مناسب در وبلاگ بگذارید: 2- یادداشتهایتان را مرور کنید تا وبلاگ معتبر و غنی داشته باشید در پایان روز میتوانید ایدههایتان را مرور کنید . دقت کنید که لازم نیست بقیهی عنوانها را پاک کنید چون ممکن است زمانی دیگر برای نوشتن مطلبی دیگر به کارتان بیاید. در حال مرور ایدههای نوشته شدهیتان نکات کلیدی که به نظرتان میرسد در مقابل آن یادداشت کنید. همچنین وقتی لیستتان را مرور میکنید ممکن است ایدههای جدیدی برای نوشتن نیز به ذهنتان برسد. آنها را نیز به لیست اضافه کنید.
هیچ معلوم نیست این پله چه قدر طول خواهد کشید 15-20 دقیقه یا یک هفته. به هر حال هر زمانی که فکرتان برای پرورش دادن مطلب آماده بود این کار را بکنید و در موردش بنویسید. یا مطالب جدیدی را که به نظرتان میرسد به مطلب اضافه کنید.
این نکته اساسی را هر گز فراموش نکنید که داشتن یک وبلاگ غنی و موفق و پربازدید تنها با خواندن وبلاگهای زیاد و معتبر ممکن می شود. تا می توانید به سایتها و وبلاگهای غنی و پربازدید و دست اول سربزنید و مطلب زیاد تر بخوانید تا زیباتر بنویسید. ۶ـ به وبلاگهای دیگر به دیده ای خریدار نگاه کنید هنگامی که به صفحات مختلف وبلاگها و سایتهای دیگر سر می زنید آنها را به دقت ارزیابی نمایید به عبارت دیگر به دیده ای خریدار به آنها نگاه کنید و کیفیت کار آنان را ارزیابی نمایید تا کیفیت کارشما بالا برود. هنگام که به صفحات مختلف وبلاگها و سایتهای دیگر سر می زنید آنها را به دقت ارزیابی نمایید به عبارت دیگر به دیده ای خریدار به آنها نگاه کنید و کیفیت کار آنان را ارزیابی نمایید تا کیفیت کارشما بالا برود.دنیای وبلاگ نویسی مدام در حال تغییر است. بدین معنا که وبلاگ نویسان همواره به دنبال راههایی برای توسعه وبلاگ خود از طریق تحقیق کردن می باشند.
در یک وبلاگ می تواند موضوعات گوناگون وجود داشته باشد تلاش کنید موضوعات وبلاگ خودرا یک دست و منطقی تنظیم کنید. و به قول معروف ازهر دری سخنی یا از هر چمن گلی نگذارید. وبلاگهای که موضوعات پراکنده دارند از موفقیت و بازدید زیادی برخوردارنیستند. ۸- وبلاگ خود را مفید و آموزنده نگهدارید پیش از نگاشتن یک مطلب دقت کنید آنرا دقیق و مفید بنویسید وپیش از نشر آن از زاویه های گوناگون آن را کنترل و تصحیح نمایید. چون اعتبار همیشگی وبلاگ شما در خطر است. اگر صحبتی دارید و می خواهید آن را بیان کنید آن را خلاصه کنید و سعی کنید محتوای ان همانند یک سرمقاله باشد.یک وبلاگ موفق باید مدام در حال رشد و اضافه کردن نوشته های جدید باشد. نوشته های جدید باید بصورت خلاقانه نگاشته شوند تا بازدیدکنندگان از خواندن آنها خسته نشده ، و به خواندن مطالب بیشتر تمایل پیدا کنند. ۹- کاربرد مناسب کلمات کلیدی بازدید وبلاگ را بالا می برد چیز دیگری که در موفقیت شما و بازدید بیشتر وبلاگ تان بسیار مؤثراست به کارگیری مناسب کلمات کلیدی در وبلاگ است. باید تیتر وبلاگ شما شامل کلمات که با موضوع وبلاگ مرتبط است باشد. برای جذب بیشتر بازدیدکننده یک تیتر درشت از موضوع سایت داشته باشید. هر آیتم باید تیتری داشته باشد که محاطبان را جذب کند و در عین حال گول زننده هم نباشد. توجه داشته باشید که تیتر شما نباید بیش از ۱۰ تا ۱۵ حرف داشته باشد.
اگر به دنبال بازدید کنندگان ویژه نیستید و صرفا می خواهید بازدید وبلاگ تان بالا برود یعنی به کیفیت بازدید کننده اهمیت نمی دهید بلکه کمیت برای تان مهم است مطالب وبلاگ خود را طوری ارائه کنید که فهم آن ساده باشد و مراجعین به سادگی مطلب مورد علاقه خود را پیدا کنند و از خواندن و درک راحت و دقیق آن لذت ببرند. به تعبیر دیگر خوانندگان شما اشباع شوند و برای بازدید بعدی وبلاگ شما را نشانه گذاری نمایند.
موفقیت در هیج کاری بدون پشتکار امکان ندارد شما هم اگر می خواهید وبلاگ معروف و پر بازدیدی داشته باشید از این تکنیک که شاه کلید موفقیت در هرکاری است استفاده نمایید.داشتن یک وبلاگ موفق و پربازدید ، مستلزم یک سرمایه گذاری بزرگ در حوزه ی زمان می باشد. باید برای نوشتن مطالب جدید و یافتن راههایی برای معرفی و افزایش ترافیک وبلاگ خود ، وقت کافی بگذارید. همینکه مداوم و منظم وبلاگ خودرا آبدیت نمایید گذشته از اینکه برای موتورهای جستجو و بازدید کنندگان بسیارمهم است برای خودشما نیز تجربیات غنی و مفیدی به دست خواهد آمد. نکته دیگر اینکه اگر محتویات وبلاگ شما به طور مداوم به روز شوند موتورهای جستجو هم وبلاگ شما را در دوره های زمانی کوتاهتری کند و کاو می کنند.
بازدید کننده اگر یک اشتباه فاحش املایی و تایپی در وبلاگ شما بیبیند نسبت به تسلط شما برمطالب و اعتبار علمی شما بسیار بدبین می شود و ممکن است برای همیشه با شما خدا حافظی نماید.فقط چند لحظه کوتاه لازم دارید تا از اشتباهی که با دستپاچگی نوشته شده است جلوگیری کنید. غلط های املایی را تصحیح کنید تا در ذهن خوانندگان خود اثر منفی ایجاد نکنید. به درستی وصحت محتویات مطلب توجه کنید چون هر چیزی که شما در اینترنت قرار می دهید در اینترنت یافت می شودپس قبل از قرار دادن هر مطلبی در مورد آن خوب فکر کنید. ۱۳- کپی پست بدون ذکر منبع وبلاگ را به زمین می زند وبلاگی که پر از کپی پست بدون ذکر و آدرس منبع است هم خوانندگان و هم موتورهای جستجو را فراری می دهد خودتان پیش خودتان فکر کنید وقتی به یک وبلاگی می روید که صدها مطلب دارد اما هیجکدام مال خودش نیست و منبع را هم لینک نکرده است آیا دیگر به فکر بازدید از آن خواهید افتاد؟ کپی کردن مطلب از منابع اینترنتی کار قشنگی نیست و اثر مطلوبی در مخاطب ایجاد نمی کند. البته معرفی مقالات مفید مرتبط با موضوع کیفیت کار را بالا می برد. و شما به سادگی با قرار دادن یک لینک می توانید این کار را انجام دهید این عمل علاوه بر اینکه کمکی به بازدیدکنندگان است و اثر مثبتی در آنها می گذارد باعث می شود وبلاگ شما از طرف موتور های جستجو در رتبه بهتری قرار گیرد. ۱۴- مطالب را پس از بازبینی و اصلاح دقیق در وبلاگ بگذارید وقتی که مطمئن شدید مطلبتان به حد کافی و کاملا پرورش یافته شروع به نوشتن کنید و با استفاده از یادداشتهای گذشتهیتان یک مطلب خوب و کامل بنویسید. گاهی اوقات ممکن است پس از شروع به نوشتن و نوشتن یک مطلب به این نتیجه برسید که هنوز خوب پرورش نیافته است. مطلبتان را جایی ذخیره کرده و مجددا مراحل 2 و 3 را برایش انجام دهید تا کامل و آماده شود. پس از کامل شدن، مطلبتان را یک بار بخوانید تا اشکال نگارشی یا املایی در آن نماند پس از آن در وبلاگ خود بگذارید ۱۵- نکات فنی ویژه ای افزایش بازدید وبلاگ را رعایت نمایید افزایش بازدید وبلاگ شما بستگی به صدها عامل دارد آنچه که در بالا ذکر شد عوامل کلی و عمومی برای موفقیت شما در وبلاگ نویسی است عوامل فنی و حرفه ای در افزایش بازدید وبلاگ از سوی موتورهای جستجو را در نحوه ای طراحی سایت و چینش کلید واژه ها و معرفی به موتورهای جستجو و تبادل لینک و... را یاد بگیرید و اعمال نمایید. اگر وبلاگ نویسی برای تان اهمیت بسیار دارد و پول جیب تان سر ریزی می کند یا ازطریق افزایش بازد وبلاگ خود در آمد خوبی نصیب شما می شود این کار از سوی برخی متخصصان برنامه نویسی و سئو کاران در برابر دریافت قیمت کار صورت می گیرد یا خودتان با خواندن مقالات مفید و در زمینه ای شیوه ها و راهکارهای حرفه ای افزایش بازدید وبلاگ خودرا از لحاظ فنی یا به عبارت دیگر از نظر "سئو" پربازدید و حرفه ای طراحی و تنظیم نمایید اما اگرصرفا یک وبلاگ نویس ساده هستید و وبلاگ برای تان اهمیت درجه اول را ندارد توصیه می کنم وقت تان را بگونه ای افراطی و بیش از حد نیاز برای پیدا کردن راههای افزایش بازدید وبلاگ تان ضایع نکنید بلکه به کارها و تخصص های اصلی خود برسید وبلاگ را هم به خدا بسپارید هرکه آمد خوش آمد هرکه هم نیامد به سلامت. توصیه ای آخر اینکه سیزده اصل ذیل را برای افزایش بازدید وبلاگ خود رعایت نمایید
منبع ========= tamw.blogfa.comنظرات شما عزیزان: سه شنبه 26 دی 1391برچسب:چگونه یک وبلاگ پربازدید و موفق داشته باشیم؟, :: 15:22 :: نويسنده : s2s m2m
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب پيوندها
نويسندگان |
||
![]() |